amc kriptovalute

AMC će prihvatiti bitkoin i druge kriptovalute kao sredstvo plaćanja, da li su sledeći na redu NFT tiketi?

Jedna od najpopularnijih akcija na berzi 2021. godine bila je AMC Entertainment Holdings Inc (NISE: AMC). Akcije su stekle naklonost lojalne zajednice koja očekuje snažan oporavak kompanije koja se bavi bioskopima. Izvršni direktor Adam Aron je privukao nove obožavaoce i investitore sa spremnošću da prihvate nekoliko kriptovaluta kao sredstvo plaćanja.

Šta se dogodilo: Aron je ove nedelje najavio da će AMC Entertainment Holdings prihvatiti transakcije Bitcoina (CRIPTO: BTC), Ethereuma (CRIPTO: ETH), Litecoina (CRIPTO: LTC) i Bitcoin Casha (CRIPTO: BTC) kao sredstvo plaćanja.

Saopštenje je uslijedilo nakon što je Aron rekao da će kompanija za bioskop prihvatiti plaćanja Bitcoinom do kraja godine.

Aronova najava je uzdrmala neko ljude u zajednici Dogecoina (CRIPTO: DOGE), jer još nije objavljeno da se prihvata popularna kriptovaluta mema u bioskopima.

Sledeći su NFT -ovi ?

Mnoge kompanije su tražile načine da se više uključe u kriptovalute kako bi iskoristile sve veće interesovanje i vrednovanje, kao i potencijalne baze novih kupaca.

Porast tokena koji se ne mogu zamijeniti još je jedno područje koje mnoge kompanije istražuju da vide postoje li načini za diverzifikaciju poslovanja.

DraftKings Inc (NASDAQ: DKNG), PLBY Group (NASDAQ: PLBY) i Funko Inc (NASDAQ: FNKO) su među poznatim kompanijama koje su svoje prste umočile u tržište NFT-a.

Aron je početkom septembra rekao CNBC -u da kompanija istražuje NFT -ove kao način za rast poslovanja.

„Pojavile su se neke ideje“, rekao je Aron.

Izvršni direktor je rekao da bi dodavanje NFT -a poslovnom modelu moglo stvoriti „stvarnu vrijednost“ za investitore AMC -a i kompaniju.

„Jedna od onih koje posebno volim je pravljenje prigodnih ulaznica za bioskop kao NFT.“

Aron je za CNBC rekao da bi mogla biti “zaista pametna ideja” pokrenuti NFT filmske tikete za, jer lanac filmova ima 50 do 100 velikih izdanja u bioskopima godišnje. Ovaj potez bi mogao da učini da NFT „znače nešto i za nas, a i kupce“, dodao je Aron. Pokretanje NFT -a moglo bi poboljšati poslovanje.

Članu CNBC-a Fast Monei, Gui Adami, svidjela se ideja o NFT-ovima od AMC-a i njegovog izvršnog direktora.

Aronov otvoreni um razlog je za njegov bikovski stav, dodao je Adami.

Cijena akcija: Akcije AMC -a su se u petak trgovale po cijeni od 44,09 dolara. Akcije su se u poslednje 52 nedelje trgovale između 1,91 i 72,62 dolara.

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.