Dva malo primjećena altkoina izlistana na berzi Crypto.com

Signapurska berza za digitalna sredstva Crypto.com dodala je podršku za dva slabo primjećena altkoina tokom blagog oporavka tržišta.

Početkom ove sedmice, ova berza je izlistala token Boba Network (BOBA).

Ovaj projekat koristi optimistic rollups da bi pojačao sigurnost podataka prilikom verifikacije transakcija, jer je ovaj metod bolji od tradicionalnog zero-knowledge rollups-a.

BOBA token se može koristiti za upravljanje i zalaganje.

Cilj projekta je da developerima ojača stvaranje decentralizovanih aplikacija (dApps) na Ethereumu (ETH).

Trenutno se BOBA token trguje po cijeni od 0.56 dolara i nalazi se na 207. mjestu. Tržištna vrijednost mu je porasla za preko 15% u poslednjih 7 dana i preko 4,5% u protekla 24 sata.

U četvrtak je Crypto.com izlistao i Alchemy Pay (ACH), sistem za kripto plaćanja koji ima za cilj da služi kao most između kripto i fiat ekonomija.

Prema veb stranici ovog projekta, Alchemy Pay predstavlja „kompletan online i offline crypto-fiat uslugu za poslovanje,“ a takođe omogućava ponudu usluga investiranja za finansijske institucije.

ACH se trenutno trguje po cijeni od 0.016 dolara i nalazi se na 306. mjestu prema podacima stranice Coinmarketcap. Tržišna kapitalizacija ovog tokena je opala za 7% tokom ove sedmice i preko 1,7% tokom prošlog dana. Binance je izlistao ovaj token još u januaru ove godine.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažete u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.