Elrond objavio partnerstvo o pristupanju tržištima u preko 200 zemalja

Izvršni direktor Elronda, Beniamin Mincu, objavio je Elrondovo strateško partnerstvo sa kripto Berzom MEXC Global, koja je bazirana u Singapuru. U smislu partnerstva, MEXC Global će podržavati projekte ekosistema Elrond mreže, uz savjetovanje, finansiranje i pristup novim tržištima u preko 200 zemalja, uključujući i U.S.

Početkom marta, Elrond mreža je kupila Twispay, kompaniju za plaćanja iz Rumunije, uz odobrenje Centralne banke ove države – Nacionalne banke Ruminije, za izdavanje digitalnog novca.

Kao što je prenio U.Today ranije, Elrond mreža (EGLD) skoro je kupila Utrust, vodeći kripto proizvod za plaćanja. Pošto Utrust paket ponude uključuje instant transakcije, zaštitu kupaca i kritpo-u-keš konverziju, ovo spajanje omogućava Elrond mreži da promjeni igru u e-komercu i prekograničnim plaćanjima.

Dalje, Elrond (EGLD) se nada da će unaprijediti svoje usluge za korisnike koji prihvataju kripto, ali i fiat novac. Sa Utrust mehanizmom, Elrond će ponuditi skoro momentalna poravnavanja transakcija, uz jako nisku proviziju.

Cijena Elronda

U protekla 24 sata, cijena Elrond tokena (EGLD) je porasla za 4,83%, odnosno 172,47 dolara. Nastavljajući pozitivni trend tokom protekle sedmice, gdje je dostignut porast od 31%, krenuvši sa 132 dolara 14. marta, do trenutnih 171,34 dolara. Njegova najviša cijena svih vremena iznosi 542 dolara.

Prema podacima CoinMarketCapa, Elrond je 35. najveća kriptovaluta, sa tržišnom kapitulizacijom od 3,71 biliona dolara. Elrond je blockchain platforma za distribuirane aplikacije, sa slučajevima upotrebe za preduzeća i novom internet ekonomijom.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažete u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.