vertha game

ERTHA listing na ByBit-u

Ertha Metaverse, jedna od blockchain igrica o kojoj se mnogo priča, danas je objavila listing ERTHA tokena na još jednoj top berzi kripto industrije – ByBit.

Sa preko 5 miliona registrovanih korisnika, širom svijeta, ByBit savršeno odgovara Ertha tokenu. Dodatno tome što je jedna od najbrže rastućih kripto berzi za derivate, ByBit pruža efikasno, transparentno i inovativno trejding okruženje za svoje korisnike.

Listingom na ByBit-u, tokom izazovnog tržišnog okruženja, ERTHA cilja da ojača svoju poziciju na mjestu jednog od vodećih metaverse tokena. Projekat će nastaviti širiti svoju dostupnost, potencijalnim investitorima, te će nastaviti rast, dok njihov razvojni tim planira da u 2022. godini lansira najveći metaverse.

Prodaja ERTHA NFT-ova, uglavnom nije pogođena širim industrijskim problemima, a već su prodali preko 22 hiljade njihovih parcela za zemljište. Očigledno je da hajp koji prati metaverse projekte ne namjerava da uspori, a veliki broj investitora su već odabrali ERTHA kao metaverse po vlastitom izboru. Ova igra je već objavila nekoliko prodaja visoke vrijednosti, uključujući Rim po cijeni od 125 hiljada dolara i Tokio po cijeni od 59 hiljada dolara, kao i većinu Švedske, koju je skoro cijelu kupio jedan kupac, po cijeni od 50 hiljada dolara.

Zemljoposjednici u ovoj igrici imaju uzbudljiv mjesec pred sobom, jer je inicijalna beta verzija ERTHA igrice planirana za lansiranje krajem marta.

Šta je ERTHA Metaverse?

U Ertha, ljudski rod se nalazi na ivici istrjebljenja. Svijetske vođe nisu uspjele, u poslednjem pokušaju, da spase Zemlju od naglih klimatskih promjena i u godinama koje su uslijedile, do sada neviđene prirodne katastrofe su razorile planetu.

Igračima je data mogućnost da isprave ovakvu prošlost, gradeći novi svijet, od samog početka. Izvlačenjem resursa, razvojem zemlje, ponovnom izgradnjom ekonomije, reformisanjem država i njihovih vlada, a sve ovo na način kako oni to vide. Učinak svakog igrača može ostaviti trag na ovaj metaverse, koji je konstantno u razvoju.

ERTHA Gejmplej

Svijet ERTHA je kompleksan i zamršeno dizajniran prostor za igranje, za stvaranje novih vlada, ekonomija, i ne tako stabilnih alijansi između igrača. Ovaj metaverse je podijeljen na 350 hiljada parcela, koje se mogu kupiti, od kojih svaka sakuplja poreze, naknade, kao i ostale vrste prihoda od transakcija koje se dešavaju na njima. Igrači moraju izbalansirati proizvodnju, trgovanje i finansijski budžet, da bi ostali korak ispred konkurencije.

Za one koji traže upoznavanje sa Play-to-Earn gejming metaverse-om, ERTHA predstavlja jedinstvenu priliku.

Šta je ERTHA token?

ERTHA token će igrati ključnu ulogu za bilo koga ko planira da ozbiljno uđe u ovaj metaverse. Kao igra ekonomskih i političkih intriga, ovaj token ima različitu upotrebu za igrače. Možete koristiti ERTHA token da utičete na političke ciljeve u igri, da kupujete zemlju, da razvijate nekretnine i mnogo više.

Kako god odlučite da ih koristite, ERTHA tokeni će imati stvarni uticaj unutar metaverse-a.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.