MICHAEL_SONNENSHEIN

Grayscale CEO izdvaja 5 kripto trendova za praćenje u 2022.

Michael Sonnenshein, izvršni direktor kompanije Grayscale Investment, predlaže sljedeće trendove za praćenje, dok kripto tržište ulazi u 2022. godinu.

Sonnenshein kaže u novom pismu, upućenom investitorima, da vjeruje da je digitalna ekonomija još uvijek u svojoj ranoj fazi.

On misli da je za investitore, jako važno, da prate razvoj kripto infrastrukture u ovoj godini.
„Dok kripto ekonomija i postojeća finansijska tržišta postaju jako isprepleteni, oboje će vjerovatno obezbijediti najbolje dugoročne prilike za ulaganja, i Grayscale je laserski fokusiran na identifikovanje i obezbjeđivanje lagan i brz pristup protokolima koji predstavljaju kičmu ovog ekosistema.“

Sonnenshein takođe dodaje da je veliki izazov bilo sortiranje kroz naglu pojave novih kripto protokola.
„Kao što smo radili od 2013. godine, nastavićemo prepoznavati najbolje mogućnosti i u skladu sa tim ćemo proširiti i našu ponudu, i onu fokusiranu na određene tokene, kao i na različite i tematske fondove.“
Sonnenshein predviđa da će Web3 ugledati „turbo mainstream istraživanje kao i usvajanje,“ tokom ove godine, za koji kaže da pretstavlja uzbudljivu priliku za ulaganje.

Takođe vjeruje da će NFT-ovi nastaviti da se razvijaju u 2022.
„Očekujemo da vidimo miješanje fizičkih i digitalnih svijetova još više, posebno oko tema kao što su autentičnost, porijeklo, vlasništvo i mnogo drugih – kao i kroz sektore uključujući modu, muziku, gejming, nektretnine i tiketiranje.

Naš tim je jako posvećen praćenju razvoja NFT-ova.“
Sonnenshein zaključuje da su regulatori i donosioci zakona sada angažovani oko kripta, nego ikada ranije.
„Ovo omogućava da se razgovor prebaci na kako ove nove tehnologije – kada su im omogućeni odgovarajući regulatorni okviri – mogu procvjetati, zadržavajući kripto kompanije u U.S. i postavljajući golbalni standard za kripto propise.“

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.