Kreator Litecoin-a Chalie Lee predviđa cijenu LTC-a za sledeći bull run

Osnivač Litecoin-a Charlie Lee, podijelio je svoje mišljenje o visini cijene dvanaeste po veličini kriptovalute za sledeći bull run.

Lee je na Tviteru objavio da Litecoin ima vrijednost jer je ovaj projekat stvorio nišu za sebe. Prema njegovim riječima, Litecoin je uspio da ostane aktivan preko 10 godina, bez padova mreže, dok je istovremeno nudio poprilično niske takse.

Charlie Lee je takođe izjavio da je cijena Litcoina poprilično dobra ali on vjeruje da postoji još prostora za rast, uzimajući u obzir sve nadogradnje tokom proteklih godina.

„MWEB je pokrenut u maju 2022. godine i smatra se jednim od najvećih nadogradnji Litecoina. MWEB omogućava korisnicima veću propusnost i skalabilnost uz proširivanje blokova ali i veću privatnost uz MWEB (MimbleWimble Extension Blocks).“

MWEB dozvoljava korisnicima da šalju povjerljive LTC transfere bez otkrivanja količine novca koju korisnik ima na svojoj adresi.

Lee je izjavio da vidi LTC na cijeni od oko 719 dolara u sledećem bull run-u.

„Mogu da vidim povećanje cijene od 10% (0,025 LTC/BTC – 719 dolara). U sledećem bull tržištu, povećanje od 5% (0,0125 = 259 dolara) ne bi trebalo da bude teško za dostići. Iskreno ne vidim da će cijena pasti ispod 1% od trenutne cijene. Sledeći halving počinje za oko 92 dana. Ovo će biti jako interesantno.“

U vrijeme pisanja ovog teksta, cijena Litcoina iznosi 88,35 dolara, dok prema predviđanjima osnivača ovog tokena cijena bi trebala da skoči za 710%.

 

Upozorenje

Imajte na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažete u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.