lemonchain mexc

Medicinski Blockchain LEMONCHAIN ​​token izlistan na MEXC kripto berzi

Dana 20. aprila, izvorni token LEMC LEMONCHAIN ​​Ltd., projekta u medicinskoj blockchain industriji, objavio je svoj listing na MEXC platformi za kriptovalute.

LEMONCHAIN ​​je ekosistem otvorenih podataka koji poboljšava autoritet podataka za zdravstvenu zaštitu pojedinačnih pacijenata kroz decentralizaciju EMR (elektronski medicinski karton) tehnologije blockchain.

Zvanično je otvoreno trgovanje LEMC/USDT. Ovo je prvi dodatni listing tokena na MEXC berzi virtuelnih valuta za širu javnost u roku od mjesec dana, nakon ProBitGlobal-ovog globalnog listinga 18. marta.

Kwon Ki-Uk, izvršni direktor Lemon Chaina, Co. Ltd., ispričao je o razvoju i naveo da je jedan od njihovih ciljeva smanjenje asimetrije informacija između pojedinačnih pacijenata i zdravstvenih ustanova. On je dodao:”Naš cilj je decentralizovati lične podatke u području zdravstvene zaštite i transformisati ih u zdravstveni ekosistem životnog ciklusa usmjeren na pacijenta, omogućavajući pouzdanu razmjenu informacija. Kroz to planiramo unaprijediti prava pacijenata rješavanjem kratkoročnih i dugoročnih problema vezano za pribavljanje zdravstvenih kartona. Prvi DApp na koji se primjenjuje LEMC, ‘ChungGu-ui-Shin: All Mighty Reimbursement’, već je lansiran. Drugi i treći DApps su trenutno u razvoju.”

MEXC Exchange pruža cijene kripto tokena u realnom vremenu kao što je Bitcoin BTC. Trenutno, MEXC Global opslužuje više od 6 miliona korisnika u više od 70 zemalja širom svijeta.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.