bitgert

Ovaj novi kripto bi mogao prestići Stellar (XLM) i Cardano (ADA)

Bitgert je spreman prestići kriptovalute kao što su Stellar i Cardano u narednim mjesecima

Nema sumnje da su Stellar (XLM) i Cardano (ADA) među najboljim kriptovalutama na tržištu trenutno. Cardano se nalazi na listi 10 najboljih kriptovaluta na tržištu, dok Stellar (XLM) odlično posluje na tržištu. Iako je u vrijeme pisanja ovog teksta bio na 31. mjestu, Stellar je ostvario ogroman napredak na tržištu.

Ali ova dva projekta bi mogao prestići Bitgert (BRISE), jedna od novih kriptovaluta koja veoma dobro posluje na tržištu. Bitgert projekat je privukao veliku pažnju kripto zajednice zbog impresivnog kripto proizvoda koji tim gradi. Evo više o ovim kriptovalutama:

Bitgert

Bitgert (BRISE) je projekat koji je privukao preko 130 hiljada investitora u vrijeme pisanja ovog teksta. Projekat postoji već 8 mjeseci i za to vrijeme uspio je ostvariti veliki uspon i razvoj. Bitgert tim ne samo da je postigao sve postavljene prekretnice, već je isporučio više proizvoda od bilo kojeg od projekata za 2021.

BRC20 blockchain je najveći faktor zbog kojeg bi Bitgert mogao prestići Stellar (XLM) i Cardano (ADA). Bitgert blockchain ima bolje karakteristike od ove dvije mreže. Bitgert blockchain je brži i ima nižu naknadu za plin od Stellar i Cardano lanaca; pa stoga i brže usvajanje.

Bitgert tim takođe dodaje preko hiljadu projekata u lanac u narednih 365 dana. U lancu dolaze i super atraktivni proizvodi. Očekuje se da će ovakav razvoj događaja učiniti da Bitgert (BRISE) bude dobar na tržištu.

Cardano

Cardano kripto projekat je dugo zadržao poziciju među 10 najboljih kriptovaluta. Projekat je postao popularan nakon lansiranja tada najmoćnijeg blockchaina, koji je mogao obraditi veći broj transakcija u sekundi od Ethereuma. Cardano blockchain je takođe ponudio nižu naknadu za plin od Ethereuma. Ovo su samo neki faktori koji su Cardano učinili popularnim u kripto industriji.

Ali sada je ugrožen projektom Bitgert zbog njegovog moćnog lanca. Cardano blockchain je sporiji i ima skupu naknadu za gas od onoga što Bitgert blockchain nudi. Bitgert takođe planira prestići broj Cardano projekata u narednim mjesecima. Stoga Cardano ima tešku konkurenciju u Bitgertu.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) radi na isporuci jednog od najboljih sistema plaćanja koji će korisnicima omogućiti korištenje peer-to-peer platforme. Ovo je potpuna decentralizacija finansijskog sistema gde će pojedinci moći da obavljaju poslove između sebe. Ali Bitgert projekat pruža robustan sistem plaćanja koji će omogućiti korisnicima da učine više na bržoj i jeftinijoj platformi.

Zato će Bitgert prestići Stellar (XLM) jer će korisnici imati tendenciju da idu na sistem koji nudi bolje iskustvo. U ovom slučaju to će biti Bitgert zbog moćnog Bitgert BRC20 blockchaina na kojem će platni sistem raditi.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.