Polygon-blockchain

Polygon (MATIC) bi mogao nadmašiti 1 dolar, dok Bitgert možda poraste i do nekoliko desetina puta

Postoji mogućnost bull run-a ovog mjeseca koji će gurnuti Polygon (MATIC) na iznad $1

 

Ključne tačke:
• Polygon (MATIC) nije prošao tako dobro u proteklih nekoliko sedmica jer je medvjeđe tržište guralo svoju cijenu ispod 1 dolara
• Bitgert ima toliko mnogo razvoja koji koji bi mogao povećati vrijednost novčića 100x

Učinak Polygona (MATIC) u posljednjih nekoliko mjeseci je loš. Kovanica je naglo pala, a tržište medvjeda u maju gurnulo je Polygon (MATIC) ispod 1 dolara. U vrijeme pisanja ovog teksta, cijena Polygona (MATIC) bila je 0,59 dolara, cijena koja je posljednji put viđena u aprilu 2021.

Mogućnost ponovnog pada cijene Polygona Matica vrlo je moguća ako medvedi nastave da ljuljaju tržište. Polygon (MATIC) nije bio u stanju da izdrži krah kripto tržišta i stoga će potonuti ako bude još jedan bear run ovog mjeseca. Međutim, kripto stručnjaci kažu da postoji potencijal da cijena Polygon (MATIC) dostigne 1 dolar.

Zapažanje se zasniva na razvoju događaja na kojima tim Polygon (MATIC) radi i tržišnim uslovima. Mnogo je razvoja na Polygon mreži koja uključuje proizvode Polygon Studios. Takođe postoji mogućnost bull run-a ovog mjeseca koji će gurnuti Polygon (MATIC) na iznad 1 $.

Istovremeno, kripto stručnjaci kažu da Bitgert (BRISE) ima potencijal da se poveća 100x ovog mjeseca. Projekcija je zasnovana na ogromnom razvoju koje Bitgert tim planira ostvariti. Postoji veliki rast Bitgerta potaknut masovnim usvajanjem Bitgert BRC20 blockchaina, koji je danas jedini blockchain bez plina ili bez naknade za plin. Bitgert BRC20 je i danas najprihvaćeniji blockchain.

Ali Bitgert tim ima još nešto u rukavu zbog čega će Bitgert projekat eksplodirati ovog mjeseca. Prema kripto stručnjacima, Bitgert roadmap V2 će biti sljedeća velika stvar. Nova Bitgert mapa puta sadrži neke od najuzbudljivijih proizvoda. Bitgert roadmap V2 ima uzbudljivu listu DeFi, NFT i Web3 proizvoda.

Bitgert centralizovana razmjena, Paybrise, Bitgert NFT tržište i Bitgert Web3 oracle su proizvodi koji će povećati usvajanje Bitgerta. Očekuje se da će broj Bitgert podržanih projekata na Bitgert mainnetu porasti kao i usvajanje Bitgerta ovog mjeseca. Bitgert svake sedmice pokreće 3+ Startup Studio projekta. Stoga, razvoj Bitgerta ima potencijal da ovog mjeseca ovaj novčić poraste 100x. U isto vrijeme, Polygon (MATIC) bi mogao zatvoriti ovaj mjesec iznad $1. Oba ova tokena su nešto na šta bi možda trebali obratiti pažnju ovog mjeseca.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.