Poznati i kripto: Reese Witherspoon podržava ETH, Paris Hilton obasipa Bitcoin ljubavlju, Derulo ulaže u Solanu

Bitcoin i Cryptoverse nastavljaju da rastu svakog dana i definitivno privlače pažnju javnih ličnosti. Ovog puta izgleda da manija kriptovaluta inficira Holivud jer je još jedna poznata ličnost uskočila u “kripto-vagon”! Zvijezda filma „Legally Blonde“ Reese Witherspoon postala je Legalna  DeFi Pristalica!

Bitcoin je bio svjedok još dva veoma cijenjena angažmana od strane, Paris Hilton i pjevača Jasona Derula! S obzirom na to da su bogate i poznate, ove slavne osobe često dijele svoje planove na svojim platformama i društvenim mrežama kako bi i obožavatelji bili uključeni. Tako da možemo sa sigurnošću reći da su dani kada su samo inženjeri, programeri, poslovni titani i preduzetnici podržavali i ulagali u kriptovalute davno prošli jer se mnogi ljudi sve više upoznaju sa kriptom, uključujući i poznate ličnosti!

Cijena Bitkoina u vrijeme pisanja ovog teskta bila je 51.755 dolara. Dominacija Bitkoina je 41,59%, što predstavlja povećanje od 0,27% tokom dana.

Reese Vitherspoon ulaže u Ethereum

Globalna tržišna kapitalizacija kriptovaluta iznosi 2,34 biliona dolara, povećavajući se za 3,03% u odnosu na juče. Dok je ukupan obim tržišta u poslednja 24 sata 120.50 milijardi dolara, što je pad od 3,29%.

Reese Witherspoon poznata glumica najnovija je slavna ličnost koja je pokazala interesovanje za kriptovalute dok je tvitovala svoju prvu kupovinu Ethereuma (ETH)!

reese witherspoon eth

Kripto zajednica srdačno je dočekala oskarovku i vlasnicu dva Zlatna globusa obasipajući je sa puno ljubavi. Osim toga, YouTuber, zvijezda društvenih medija i bokser Logan Paul, obećavajući da će da je upozna sa svijetom NFT -a!

Paris Hilton tvitovala riječi podrške za Bitcoin

Paris Hilton, koja je nedavno postala investitor, a takođe i savjetnik za NFT, tvitovala je svoju podršku prvom digitalnom coinu!

paris hilton btc

Ovaj tvit nije prošao nezapaženo od strane Bitcoinersa kada su odgovorili pozdravljajući najnovijeg kripto anđela i postavljajući joj pitanja o BTC -u.

Derulo se kladio na Solanu

Američki pjevač i plesač, Jason Derulo, otkrio je u tvitu da od juna ulaže u Solanu (SOL), i to je bila veoma uspješna pametna investicija jer se dobro isplatila!

jason derulo solana

Ovo je prvi put da je Derulo javno govorio o svojim kripto ulaganjima u Solanu (SOL). Međutim, on zapravo nije otkrio količinu novca koju je uložio u obećavajući coin.

Solana (SOL) je na naslovnim stranicama i privukla je pažnju svakog trejdera jer se pojavila kao najveća dobitnica koja je skočila 48,04% u poslednjih 7 dana, i za skoro 8,270% od početka godine do danas je svrgnula Dogecoin sa mjesta broj sedam najboljih kriptovaluta.

U junu, kada je Derulo uložio u Solanu, vrijednost je bila između 25 i 41 USD, ali je u avgustu skočila na istorijske maksimume.

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.