solana-breakpoint

U toku je konferencija “Breakpoint” u organizaciji Fondacije Solana

Prva konferencija koju organizuje Fondacija Solana, Breakpoint će okupiti lidere industrije, građevinare i inovatore iz celog svijeta. To će biti proslava svega što je Solana zajednica postigla i inspiracija za ono što tek slijedi.

Konferencija traje od 7. do 10. novembra 2021. godine i održava u prelijepom Lisabonu, Portugal.

“Breakpoint” će se održavati na tri lokacije tokom tri dana. Tokom same konferencije biće organizovan veliki broj raznovrsnih događaja u zajednici. “Breakpoint” je  objavio kalendar javnih događaja.

https://solana.com/breakpoint

Prva konferencija koju organizuje Fondacija Solana, Breakpoint će okupiti lidere industrije, građevinare i inovatore iz celog sveta. Ovo su samo neka od nekoliko stotina imena koja ove godine učestvuju na ovoj konferenciji: Anatoly Yakovenko (CEO & Founder of Solana Labs), Raj Gokal (COO & Co-Founder of Solana Labs), Balaji S. Srinivasan (Former CTO of Coinbase & General Partner at a16z), Sam Bankman-Fried (CEO of FTX & Alameda Research), Nigel Eccles (CEO and Co-Founder, Vault) i mnogi drugi.

Za one koji bi željeli da prisustvuju, a ne mogu lično doći, mogu iz svojih domova pratiti livestream koji je biti besplatan.

 

Upozorenje

Ovaj članak pruža informacije u obrazovne svrhe i ne nudi savjetodavne ili brokerske usluge, niti preporučuje posebne investicije, uključujući akcije, hartije od vrijednosti ili kriptovalute.