voyager digital

Voyager Digital će biti kripto brokerski partner sa Nacionalnom ženskom fudbalskom ligom

Platforma za trgovinu kriptom Voyager Digital potpisala je ugovor sa Nacionalnom ženskom fudbalskom ligom, ili NWSL, sa ciljem da pruži igračima kripto obrazovanje i finansijsku podršku.

U saopštenju od utorka, Voyager je rekao da će postati prvi posrednički partner lige za kriptovalute kao dio višegodišnjeg ugovora. Platforma za trgovanje je saopštila da će „značajan iznos“ investicije finansirati kripto račune prijavljenih igrača. Očekuje se da će u NWSL-u biti 12 timova od 2022. godine, tako da bi do 312 igrača moglo imati koristi od Voyager partnerstva.

„Voyagerovo ulaganje u ligu je posebno inovativno jer smo zajednički osmislili partnerstvo tako da uključuje direktna finansijska sredstva za svakog našu igračicu, kao i edukaciju o revolucionarnim promjenama koje su u toku u digitalnoj imovini“, rekla je privremena izvršna direktorka NWSL-a Marla Messing.
Kao dio dogovora sa Voyager-om, po jedna igračica iz svakog tima NWSL-a će djelovati kao ambasador, prisustvovati edukativnim događajima i kreirati sadržaje u vezi sa kriptovalutom. Takođe su saopštili da će ponuditi “ključne lekcije i alate” sa ciljem da pomognu igračicama da razviju mogućnosti za dugoročni finansijski rast nakon završetka njihove sportske karijere.

Mnoge kripto kompanije i platforme su uspostavile partnerstva sa sportskim organizacijama širom svijeta kako se prostor širio i kako su na taj način postajali profitabilniji kao sponzor. Voyager je već kripto brokerska kuća i međunarodni partner košarkaškog tima Dallas Mavericks nakon dogovora iz oktobra. Kripto berza FTX je takođe objavila da je postala zvanični sponzor Major League Baseball-a u junu.

Osnovan 2018. godine, Voyager Digital trenutno nudi više od 60 digitalnih sredstava za trgovanje na svojoj mobilnoj aplikaciji, koja takođe uključuje usluge poput uzgoja prinosa. U oktobru je platforma objavila da je dobila investiciju od 75 miliona dolara od firme za kvantitativno trgovanje kriptovalutama i dobavljača likvidnosti Alameda Research.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.