vechain

Altcoin masivnih mogućnosti prema kripto analitičaru Michael van de Poppeu

Popularni kritpo trejder Michaël van de Poppe kaže da se jedan preduzetnički orijentisan altcoin približava mogućoj cjenovnoj zoni za efektivan ulazak.

Van de Poppe je rekao svojim Twitter pratiocima, kojih ima oko 556 hiljada, da VeChain (VET) „pokazuje masivne mogućnosti.“

VeChain je kriptovaluta i blockchain platfoma napravljena za kompanije, da bi im pomogla da optimizuju njihove lance snabdijevanja.

Van de Poppe je rekao u ponedjeljak da cijena od 0,075 dolara izgleda kao „okidač“ za VET. Ova valuta je rangirana kao 34. od strance CoinMarketCap-a, već je prešla ovaj nivo od kada je on objavio svoj video i trenutno se trguje po cijeni od $0,07828. Porasla je za 7,87% u protekla 24 časa, ali je još uvijek ispod cijene, oko 14%, po kojoj se trgovala prije sedam dana.

van de poppe

Van de Poppe nije jedini trejder koje je bio bullish prema VeChain u poslednje vrijeme. Prošle sedmice, kripto analitičar Justin Bennett je rekao da bi se VET mogao ispaliti u nebo, nekoliko puta iznad trenutne cijene.
„Dok god je u zoni iznad $0.06 dolara, i dalje sam bullish u vezi VET tokom cijele godine, i mislim da ako pređe $0.10 dolara, a zatim i $0.103, onda mislim da će se ta zona pomjeriti i do $0.12 a potencijalno i $0.15 dolara.“

Bennett je takođe naglasio da ak VET odleti ove godine, potencijalne zone probijanja bi se mogle kretati između $0.38 – $0.40 dolara.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.