nitro

Cointelegraph u partnerstvu s Nitro Networkom kako bi donio digitalno rudarenje i decentralizovani internet masama

 Šta se dešava kada kombinujete NFT sa revolucionarnom Web3 kompanijom? Dobijate budućnost decentralizovanog interneta.

U proteklih nekoliko godina, nezamjenjivi tokeni (NFT) postali su industrija vrijedna više milijardi dolara i učvrstili se među tehnološki najsvježijim. Oni su otvorili portal neograničenim mogućnostima i zacrtali novi pravac za budućnost interneta. Uđite u Nitro Network, koji će revolucionirati NFT prostor i podići ga na nove visine. Sa svojim revolucionarnim ne-zamenljivim rudarima (NFM), Nitro Network će učvrstiti decentralizovani web, a istovremeno nudi velikodušne nagrade svojim korisnicima.

Zbog toga se Cointelegraph udružio s Nitro Networkom, kako bi bio pionir u budućnosti decentralizovanog interneta kroz Non-Fungible Miner. NFM-ovi su jedinstvena inovacija — NFT koji svim korisnicima pruža mogućnost da digitalno rudare Nitro-ov izvorni token, NCash, sa bilo kojeg mjesta u svijetu. Za krajnjeg korisnika, Nitro je kripto rudarenje učinio potpuno digitalnim iskustvom, iskustvom u kojem ne moraju držati i upravljati vlastitim fizičkim rudarima. Osim što korisnicima omogućava digitalno rudarenje, svaki NFM koji trenutno nudi Nitro dolazi u obliku Nitro Bot NFT-a, koji ima svoju vlastitu strukturu vrijednosti i nivoe rijetkosti.

Nitro sada nudi tri nivoa “Nitro Bot NFM-a”, koji se prodaju putem svoje web stranice. Svaki NFM zasnovan na lokaciji pruža izdašnu strukturu nagrade i jedinstveni NFT. Na primjer, Tier 1 NFM-ovi su povezani s premium lokacijama kao što su New York City, London i Dubai. Ovi NFM-ovi donose najveće nagrade i dolaze u obliku najrjeđih Nitro Bot NFT-ova. Nitrovi digitalni rudari takođe pružaju dodatnu vrijednost. Ne samo da odmah dobijate svoje nagrade i NFT, već možete kupiti i onoliko rudara koliko želite bez brige o skladišnom prostoru, nedostatku hardvera, kašnjenju isporuke, troškovima električne energije ili postavljanju!

Pored omogućavanja korisnicima da digitalno rudare i zarađuju ogromne nagrade putem NFM-a, Nitro omogućava odabranim korisnicima da ugoste mrežnu tačku pod nazivom „Nest“. Ovi Nesters će biti okosnica za novi decentralizovani internet. Sva gnijezda će biti geografski raspoređena kako bi se maksimizirala pokrivenost i skalabilnost bez preklapanja.

Ovo će osigurati da nema konkurencije između domaćina i omogućava svakom korisniku da maksimizira svoje nagrade. Možete se prijaviti da budete Nitro Nester i dobiti rudara besplatno dostavljenog do vas. Kreiranjem decentralizovanog interneta koji vode Nitrovi korisnici, ljudi mogu posjedovati potpuno znanje i kontrolu nad tim gdje se njihovi podaci nalaze i kako se koriste. Štaviše, kada mreža bude u potpunosti raspoređena, zajednice širom svijeta moći će komunicirati i uključiti se s tehnologijom pametnih gradova na Nitro mreži.

Nova era je pred nama! Cointelegraph je osmislio i dizajnirao Nitro Bot NFT, koji je ujedno i digitalni NFM. Kada je konstruirao NFM-ove, Cointelegraph je želio da obuhvati više aspekata onoga što pokreće vrijednost NFT-a tako što je uključio korisnost, strukturu nagrada, dinamičke karakteristike rijetkosti, senzacionalnu umjetničku estetiku i niz mogućnosti koje se mogu otključati. Udruživanjem snaga sa Nitroom, Cointelegraph postaje aktivan učesnik u izgradnji Web3 budućnosti koju pokriva i prati kako se razvija skoro deceniju.

Najbolji dio je što se Nitro NFM pretprodaja događa upravo sada! Oni koji su inspirisani da unaprijed naruče rudara i rezervišu svoje mesto na decentralizovanom internetu trebalo bi da odu na Nitroov sajt i pridruže se njegovim kanalima društvenih medija: Twitter, Instagram, Discord, Telegram i Reddit.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.