FLUX

Predstavljamo vam FLUX

Decentralizovana Web3 računarska mreža, sledeće generacije

Flux je nova generacija skalabilne, decentralizovane, cloud (oblak) strukture. Jednostavno razvijajte, upravljajte, i postavljajte vaše aplikacije na nekoliko servera istovremeno. Spremna za Web3, Dapps, i mnogo više.

Flux ekosistem je potpuno operativan paket decentralizovanih računarskih usluga i rješenja „blockchain kao usluga“, koji nude interoperabilno, decentralizovano, kao AWS (Amazon Web Services) razvojno okruženje.
Ovaj ekosistem se sastoji od sljedećih komponenti, koje su puštene u rad i potpuno su upotrebljive:

Flux – token sa konsenzusom dokaza o radu (Proof of Work) koji se može rudariti pomoću grafičke kartice, koji pruža poticaj za iznajmljivače hardvera, DAO upravljanje on-chainom, te promjenu lošeg ponašanja preko zahtjeva za ulaganje za pokrenuti hardver.

Decentralizovana Web3 računarska mreža, sljedeće generacije – sa više od 2600 Flux čvorova, lociranih širom svijeta, koji obezbijeđuju oko 12,850 virtuelnih jezgara računarske snage, 40+ terabajta RAM memorije i više od 975 terabajta skladišta. Svako može postaviti Flux čvor, bilo gdje u svijetu, ukoliko obezbijedi zahtjevani Flux kolateral i hardver, za jedan on tri nivoa čvora.

Flux čvorovi – mogu se pokrenuti na Raspberrz Pi/kućnom PC/serveru/VPS (virtual private server), iz bilo kog dijela svijeta. Operateri Flux čvorova se nagrađuju putem Flux-a, kroz nagrade za blokove, ali mogu zaraditi i druge kriptovalute, hostujući odgovarajuće Dapps na svojim čvorovima.

Flux OS – Operativni sistem koji radi na Linux-u, upravlja mrežom pomoću potvrđivanja i poređenja kompjuterske snage, pokretanja, puštanja u rad i učitavanja balansiranih centralizovanih aplikacija, rukovodeći XDAO upravljanjem i više. Bilo koja ojačana, dokerizovana, aplikacija se može pokrenuti preko FluxOS i mreža trenutno hostuje preko 30 Dapps, uključujući i blockchain infranstrukturu, socijalne medije, proročanstva za podatke, veb stranice, igrice i čuvanje fajlova.

Interoperabilnost paralelnih lanaca – DeFi most, koji omogućava pristup glavnim decentralizovanim berzama. Obezbijeđuje interoperabilnost sa drugim blockchainima, kao i DeFi pristup.

Zelcore – Zvanični Flux novčanik, koji podržava različite tokene, samozaštićeni novčanik za PC i mobilni, sa integrisanim glavnim berzama, centralizovanim i decentralizovanim.

Fulx je otvorenog koda, vođen zajednicom, i nezavisan projekat bez spoljnih investitora. Kao takav $Flux je jednako raspoređen bez prethodno rudarenih novčića, ili raspodjele bilo kome osim vlasnicima, rudarima i operatorima čvorova. Ovaj projekat je jako posvećen izgradnji istinski decentralizovane budućnosti, ostajući nezavisan i konstantno gurajući ka inovacijama i poremećaju blockchain tehnologije.

Flux ekonomski model visoko nagrađuje vlasnike, GPU rudare i operatore čvorova kroz airdrop-ove, rudarenje i nagrade za čvorove. Operatori čvorova takođe mogu zaraditi dodatne kriptovalute kroz plaćena partnerstva i plaćeno hostovanje aplikacija.

Gdje možete kupiti Flux?

Flux token možete kupiti na kripto berzama: Binance, Bittrex, KuCoin, KuCoin, Gate.io i drugim kripto berzama.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.