vanity token

VANITY – Revolucija kripto industrije

Vanity je prvi token, ikada, koji donosi podesive adrese novčanika za sve EVM (Ethereum Virtual Machine), BTC, LTC i DOGE chaine, koje se mogu koristiti i kao kolekcionarstvo u vidu NFT-a, na primjer 0xCOFFEE… ili 1Satoshi…

Sa Vanity novčanikom, možete jednostavno prepoznati adresu vašeg novčanika, kada prebacujete sredstva i možete se osjećati sigurnije, brendirajući kripto plaćanja vašoj kompaniji, a ako ste rudar, vjerovatno ste zainteresovani za sortiranje prihoda vaših rigova i želite imati sve perfektno organizovano iz čiste sujete.

Vanity market je one-stop platforma, gdje možete kupiti prilagođene adrese novčanika, koje možete koristiti kroz različite blockchaine, kao i za pravljenje Vanity Addresses NFT-a za kolekcionarstvo. Vanity NFT je nezamjenjivi token (NFT), koji je kodiran da bude ideja vaše moguće prilagođene adrese. Ovo znači da ćete moći napraviti NFT sa prefiksom koji biste željeli da imate, u slučaju da želite napraviti i novčanik, a onda čuvati NFT da biste dobili nagrade.

Posjedujući Vanity NFT adrese možete imati pasivni prihod. Korisnici će biti u mogućnosti da kupe i prodaju njihove NFT-ove preko Vanity partnera Lootex.io

Da izložite vašu Vanity NFT adresu, tim je napravio The Vanity Origins kolekciju od 500 jedinstvenih dijamanata, različitih boja. Ovi dijamanti su 4k 3D, realistični i ručno pravljeni, bez korištenja bilo kakvog miksera.

Ovi proizvodi će biti dostupni od 14. Februara 2022. na našoj platformi.
Bezbjednost je glavni aspekt za Vanity. Projekat koristi stvaranje razdvojenog ključa (Split Key Generation), što znači da je samo i samo javni ključ korisnika izložen timu, a koristi se za stvaranje nove adrese novčanika. Ovo znači da Vanity tim nikada ne može imati pristup bilo kom novčaniku koji je napravljen. Za detaljnije objašnjenje, pročitajte projektnu dokumentaciju (whitepaper).

Vanity ima maksimalnu zalihu od 10 biliona tokena, sa svega 7,8 koji su u cirkulaciji. Svaka transakcija uzima 5% takse, koja se onda raspoređuje vlasnicima, sa ciljem da se nagrade dugoročni investitori.

Sa uvođenjem VNY marketa, zgrabili smo priliku da napravimo novu tokenomiju koja može biti primjenjena na ovaj token. Koristeći hibridni metod plaćanja, baziran polovično na VNY a polovično na BNB – svi VNY tokeni korišteni za kupovinu prilagođenih adresa novčanika, bilo da je u pitanju NFT verzija ili stvorena adresa, biće momentalno spaljeni, drastično smanjujući broj tokena u opticaju. Onda se BNB lomi na nekoliko dijelova, da bi se održala zdrava početna cijena (floor price), dajući tokenu konstantan kupovni pritisak.
Vanity je u kontinuiranoj ekspanziji, razvijajući nekoliko proizvoda koji će biti implementirani u Vanity ekosistem, te će biti korisne usluge za kompanije i mnogo više.

Svi pametni ugovori napravljeni kroz Vanity su prethodno revidirani od strane tehničkog partnera Solidity.Finance, prije puštanja na glavnu mrežu (mainnet).

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.