syscoin

Pretstavljamo vam Syscoin (SYS)

Šta je Syscoin?

Syscoin platforma predstavlja potpuno layer-1 i layer-2 blockchain rješenje, napravljeno da kombinuje tehnologiju dokazanu u industriji i da podrži cutting-edge aplikacije, a sve ovo na jednoj mreži. Cilj ovog projekta jeste da napravi protokol koji transformiše blockchain iskustvo i kombinuje najbolje od Bitcoin-a i Ethereum-a. Kroz Bitcoin-ovo spojeno rudarenje, Syscoin transformiše Bitcoin-ovu decentralizaciju i sigurnost dokaza o radu, u funkcionalno i skalabilno rješenje.

Mogućnosti Syscoin-ovog Layer-1 uključuju mogućnosti Z-DAG (Zero Confirmation Directed Acyclical Graph) tehnologije, da pruži iskustvo skoro momentalnih transakcija na mreži, ultra niskih naknada, taproot, platformu za tokene, i kompatibilnost sa naprednim rješenjima Bitcoin-ovog sloja 2. Platforma tokena Syscoin, trenutno omogućava prilagođen notary API (omogućava notarizaciju dokumenata, elektronski potpis, stvaranje certifikata itd.), NFT-ove, i frakcijalizovane NFT-ove (nova vrsta NFT-a, dijeli NFT na manje komade i na taj način omogućava da više ljudi posjeduje jedan NFT).

Na Syscoin platformi, mreža glavnih čvorova obezbjeđuje skalabilnu uslugu i dodaje sigurnost kroz ChainLocks. Stvaranje na Syscoin platformi otključava mogućnosti pristupa naprednim pametnim ugovorima mreže, poznatim kao NEVM (Network Enhanced Smart Contracts), koji uzimaju najbolje od Ethereum-a i proširuju njegovu procesorsku moć, da bi omogućili veće i kompleksnije programe sa ultra niskim taksama.

Gdje možete kupiti Syscoin?

Syscoin možete kupiti na sledećim berzama: Binance, Gate.io, Bittrex, AEX, Hotbit i drugim.

 

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.