Al Kelly Visa and Bitcoin

Direktor Visa kompanije: “Dovoljno sam pametan da ulažem u Bitkoin”

Direktor Visa kompanije, Al Kelly, nedavno je rekao da je dovoljno pametan da ulaže u Bitcoin. To je u skladu sa novootkrivenim interesom ove kompanije za kriptovalute i onim što se radi u kripto svemiru. Kelly misli da je kripto budućnost i želi da bude dio tog stalno rastućeg tržišta. U nedavnom razgovoru tokom podcasta, on je takođe rekao da će kripto kriza postati veoma popularna u narednih 5 godina. A ako je to slučaj, trebalo bi da nam bude drago što smo trku započeli na vrijeme.

Izjava Al Kelly-a

Dok je izvršni direktor Visa kompanije govorio o svom interesovanju za kripto i kako želi da bude prisutan u njegovom rastu, nije isključio druge mogućnosti.

Kelly je rekao da je tako u narednih 5 godina takođe vjerovatno da će se kripto ispostaviti kao hir, ali i to je potpuno u redu. Ono što je važno je da bi se to takođe moglo pokazati kao sljedeća velika stvar i zato bi želio da njegova kompanija u ovom trenutku bude usred toga.

Uzimajući u obzir poslednjih 10 godina kriptovaluta i njihov rast, lako možemo očekivati da će i narednih 10 godina biti plodonosno. Oni koji sada ulažu smatrajući da je to veliki rizik, najverovatnije će do kraja ove decenije biti super bogati. I biće im drago što su rizikovali.

Imajte na umu da vas ne ohrabrujem da sada nastavite i ulažete u kriptovalute, ali ako Visa može preuzeti rizik, kao i njen izvršni direktor, zašto ne biste mogli i vi?

Na kraju niko ne kaže da je prodaja vaše kuće i ulaganje sve vaše ušteđevine u kriptovalutu dobra ideja. Ali ušteda nekog dijela onoga što zarađujete u kriptovalutama je dobar početak. Poenta je u tome da je odnos rizika i nagrade ogroman.

Ključ je početi što ranije

Što ranije počnete, više profita možete ostvariti. U stvari, Kelly je takođe pokazao proaktivan pristup kriptovalutama. Njihov cilj je da dobiju što veći promet jer ne bi željeli da se javi neka druga kompanija i iskoristi ovu priliku umjesto njih.

Šta mislite da li generalni direktor Visa kompanije misli da je dovoljno pametan što ulaže u Bitkoin? I mislite li da je kripto tu da ostane?

Upozorenje

Na samom kraju morate imati na umu da je ulaganje u kriptovalute i druge početne ponude kovanica („ICO“ – Initial Coin Offer) jako rizično i špekulativno, pa ovaj tekst nije preporuka vlasnika stranice kripto.ba ili pisca ovog teksta, da ulažu u kriptovalute ili druge ICO. Pošto je situacija svakog pojedinca jedinstvena, prije donošenja bilo kakve finansijske odluke, uvijek trebate konsultovati kvalifikovanog stručnjaka za ulaganja. Kripto.ba ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili pravovremenosti ovdje sadržanih informacija.